29 septembrie - Ziua Mondiale a Inimii ❤️:

New images

Ziua Mondială a Inimii ❤️ este marcată în fiecare an, la 29 septembrie și constituie cea mai mare platformă din lume pentru creșterea gradului de conștientizare cu privire la bolile cardiovasculare, inclusiv bolile de inimă și accidentul vascular cerebral.

 

De Ziua Mondială a Inimii ❤️ 2022, cerem lumii să: ,,Folosească o inimă pentru fiecare inimă ❤️❤️”.

 

Ziua Mondială a Inimii este o oportunitate pentru toată lumea de a se opri și de a se gândi la modul cel mai bun de a folosi inima pentru umanitate, natură și pentru sine. A scăpa de bolile cardiovasculare (BCV) este important pentru fiecare inimă care bate.

 

Trei piloni – trei beneficii cheie

FOLOSIȚI ❤️ PENTRU UMANITATE

    Prin participarea la evenimente globale, cum ar fi Ziua Mondială a Inimii, precum și la evenimente locale, putem spori conștientizarea și contribui la schimbarea întregii omeniri.

FOLOSIȚI ❤️ PENTRU NATURĂ

    Poluarea aerului este responsabilă pentru 25% din toate decesele cardiovasculare, ucigând 7 milioane de oameni în fiecare an.

FOLOSIȚI ❤️ PENTRU SINE

    Stresul psihologic poate dubla riscul unui atac de cord. Exercițiile fizice, medierea și un somn de calitate ajută la reducerea nivelului de stres.

 

Boala cardiovasculară (BCV) este o clasă de boli care afectează inima și/sau vasele de sânge (vene și artere). Poate fi cauzată de o combinație de factori de risc socioeconomici, comportamentali și de mediu, inclusiv hipertensiune arterială, alimentație nesănătoasă, colesterol ridicat, diabet, poluare a aerului, obezitate, consum de tutun, boli de rinichi, inactivitate fizică, consum nociv de alcool, stres. Istoricul familial, etnia, sexul și vârsta pot influența, de asemenea, riscul de boli cardiovasculare.

 

Luptând împotriva COVID-19, am devenit ca niciodată mai conștienți de importanța sănătății noastre și a celor dragi. 


Distribuie pe rețelele sociale: