Bebbo este partenerul dvs. în creșterea copilului.:

New images

Bebbo este o aplicație de parenting dezvoltată de UNICEF, care oferă părinților sfaturi cu privire la o gamă largă de subiecte privind sănătatea și dezvoltarea copilului, de la 0 la 6 ani: nutriție și alăptare, învățarea timpurie și valoarea jocului, protecție și siguranță, monitorizarea vaccinărilor și a stării de sănătate.

 

1. Cum funcționează aplicația?

Aplicația Bebbo include o mulțime de funcționalități utile, care îi ajută pe părinți să ia decizii corecte cu privire la îngrijirea și dezvoltarea copilului:

  • Sugestii de lecturi și articole

 

2. În fiecare zi, aplicația sugerează câte un articol, pe diverse teme, cu privirea la creșterea armonioasă și sănătoasă a copiilor. Acestea pot fi salvate ca favorite și distribuite altor părinți sau prieteni.

  • Jocuri pentru părinți și copii 

 

3. Bebbo propune diverse jocuri, care stimulează învățarea și dezvoltarea abilităților motorii și socio-emoționale, a limbajului, a comunicării și a gândirii.

  • Monitorizarea dezvoltării copilului


4. Această funcție ajută părinții să sprijine dezvoltarea copilului prin joacă și să monitorizeze progresele obținute.

  • Vaccinarea copiilor

 

5. Părinții au la dispoziție o fișă a vaccinărilor pentru a putea urmări și a înregistra cu ușurință vaccinurile administrate copiilor.

  • Vizite medicale


6. Aplicația permite notarea informațiilor despre vizitele la medic ale copilului lor și setarea alertelor cu privire la data programărilor medicale.

  • Creșterea copilului


Acest instrument permite monitorizarea creșterii copilului, în funcție de înălțime și greutate.

Aplicația a fost dezvoltată de Biroul Regional UNICEF pentru Europa și Asia Centrală.  Bebbo poate fi descărcată gratuit de pe platformele: Google Play store și AppStore.


Distribuie pe rețelele sociale: